Boerderijbezoek Poperinge : verschillende modules

Maak kennis met onze grote ezels en hun eigenaardigheden op de boerderij in Poperinge !

U kunt kiezen tussen 3 modules : 

1.Module Interactief Boerderijbezoek 

Dit interactief "privé-bezoek" is ideaal om kennis te maken met onze grote, zachtaardige (Poitou) ezels.
Er wordt een woordje uitleg gegeven over ezels en hun eigenaardigheden, ook op kindermaat. Daarna kunt u zelf de handen uit de mouwen steken en de ezels voederen. Vervolgens mag u de Knuffelweide betreden en onze ezels borstelen en knuffelen. Kinderen jonger dan 10 jaar krijgen de kans om ontspannen op een ezel te "liggen". Genieten dus ! Deze activiteit is ideaal voor gezinnen, families, groepen...Als afsluiter wordt u een drankje naar keuze aangeboden.

Een interactief boerderijbezoek duurt ongeveer 1,5u.

Stevige schoenen zijn een noodzaak omwille van de veligheid, géén sandalen.

Tarief :

8 euro/persoon,  kinderen jonger dan 4 jaar gratis, inclusief 1 (bio)drankje per persoon, met een minimum van 40 euro. Enkel op afspraak en exclusief voor uw groep.

Tarieven sociale voorzieningen en scholen : 6 euro/pers/kind/begeleider, drankje inbegrepen, met een minimum van 40 euro. 

UPDATE

!!! VOOR VOORZIENINGEN DIE AANGESLOTEN ZIJN BIJ "IEDEREEN VERDIENT VAKANTIE" WORDT TOT EIND 2020  EEN KORTING VAN 65% GEGEVEN...AANVRAGEN VIA "IEDEREEN VERDIENT VAKANTIE" !!!

 

2. Module "Klein Ezelkamp" (voor groepen tot ongeveer 10-12 pers)

Jullie maken kennis met onze ezels en hun eigenaardigheden. Er wordt een woordje uitleg gegeven, ook op kindermaat en dan gaan jullie actief aan het werk : hooi halen, de ezels voederen,...In het eerste gedeelte gaan jullie de ezels borstelen, knuffelen, contact leggen. Kinderen tot 10 jaar krijgen de kans om heel ontspannen op de ezels te "liggen". 

Dan nemen we even een pauze waarbij u een drankje naar keuze wordt aangeboden.

In het 2de gedeelte gaan we een parcours bouwen en leren we hoe we ezels op een goeie manier kunnen uitnodigen om samen met ons over balken te stappen, rond kegels te slalommen,...

Een module Ezelkampje duurt ongeveer 2u. Stevige schoenen zijn noodzakelijk omwille van de veiligheid, géén sandalen.

Tarief : 10 euro/persoon, inclusief 1 (bio)drankje per persoon, met een minimum van 50 euro.

 

LOCATIE :

Ezelpad-boerderij, Woestenseweg 26 Bis, 8970 Poperinge, oprit nemen met het rood ezelhoofd want GPS is niet altijd correct, ENKEL OP AFSPRAAK BIJ VOORKEUR VIA MAIL.

 

3. Module Boerderijbezoek en demonstratie smeden

Een combinatie van uitleg over onze ezels en de werking van onze boerderij met aanslutend een woordje uitleg en demostratie over smeden door Marc.

Deze module duurt 2u, tarief : 10 euro/pers, drankje inbegrepen, met een min van 50 euro.

ezelknuffelen
Knuffelen met ezels
Meer info