Activiteiten - Volledig menu is onderaan rechts te raadplegen

Boerderijbezoek Poperinge

Maak kennis met onze grote ezels en hun eigenaardigheden op de boerderij in Poperinge !

Interactief Boerderijbezoek 

Dit interactief "privé-bezoek" is ideaal om kennis te maken met onze grote, zachtaardige ezels.
Er wordt een woordje uitleg gegeven over ezels en hun eigenaardigheden, ook op kindermaat. Daarna kunt u zelf de handen uit de mouwen steken en de ezels voederen. Vervolgens mag u de Knuffelweide betreden en onze ezels borstelen en knuffelen. Genieten dus ! Deze activiteit is ideaal voor gezinnen, families, groepen...Als afsluiter wordt u een drankje  aangeboden.

Een interactief boerderijbezoek duurt ongeveer 1,5u.

Stevige schoenen zijn een noodzaak omwille van de veligheid, géén sandalen.

Tarief :

* 9€/persoon,  kinderen jonger dan 4 jaar gratis, inclusief 1 drankje per persoon, met een minimum van 50 euro. Betalen bij voorkeur met cash, er is ook mogelijkheid om te betalen met de app. 

Tarieven scholen :

* bezoek van 2u : 8€/kind, drankje inbegrepen. Begeleiders betalen 2€. Wenst u een langer bezoek, mail naar ezelpad@gmail.com voor de tarieven. 

!!! VOOR  SOCIALE VOORZIENINGEN DIE AANGESLOTEN ZIJN BIJ "IEDEREEN VERDIENT VAKANTIE" WORDT   EEN KORTING GEGEVEN VOOR DEZE FORMULE...BEST EERST VIA ONS EEN DATUM VASTLEGGEN EN DAN DE KORTING AANVRAGEN VIA "IEDEREEN VERDIENT VAKANTIE" !!!

 

Interactief Boerderijbezoek in combinatie met een demonstratie smeden.

Wenst u aansluitend op het Boerderijbezoek ook een demonstratie smeden door Marc Decorte ? Kunstenaar pur sang. U kunt zien hoe hij zijn unieke smeedijzeren klaprozen "tot leven hamert"..

Voor de combi-activiteit  mag u rekenen op 2,5u.

Tarief is 12€/pers vanaf 4 jaar, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 100€.

 

Onze locatie kan ook gehuurd worden zonder de ezelactiviteiten. Voor een kleinschalige workshop, een beginnend project,... Neem gerust contact op via ezelpad@gmail.com