Teambuilding met ezels

 

U wilt met uw team een bijzondere ervaring opdoen ? Dan is kennismaken met onze ezels een must ! 

Ezels zijn eerlijk en duidelijk, ze gaan uw team zonder oordeel tonen wat werkt en wat niet werkt,wat is en wat niet is, wat duidelijk is en wat verborgen is.

We hebben een variërend aanbod aan teambuildingsessies, van louter ontspanning tot iets meer actief tot spiegelend en coachend .

NIEUW VANAF 2018 : MOGELIJKHEID OM ALS TEAM AAN OUTDOOR-COOKING TE DOEN OP ONZE EZELBOERDERIJ
 
1. De Hellegatwandeling met Nonkel Isidoor en Kleine Alidor ( max 20 pers).

We gaan op stap met 2 eigenwijze ezels met totaal verschillende karakters, de ene is bazig terwijl de andere ezel onzeker is...uw team verzorgt en begeleidt deze dieren op en rond de Rodeberg (Heuvelland) en doorheen het Hellegatbos. Deze tocht zit vol opdrachten, ook moet de groep aan de hand van een wegbeschrijving de juiste route zoeken ...hoe gaat uw team/groep het klaarspelen om de ezels terug veilig naar de weide te loodsen ?! 

Deze activiteit duurt ongeveer 2,5u à 3u, stevige schoenen zijn een noodzaak. 

Tarief : 120 euro met 1 ezel/ 150 euro met 2 ezels, begeleiding inbegrepen. Voor het opmaken van een factuur vragen we een administratieve tussenkomst van 5 euro.

 

2. De Ezelzoektocht op de Rodeberg (max 20 pers)

Een ontspannende wandeling met 1 of 2 ezels doorheen een prachtig landschap, bos en vergezichten lossen elkaar af. Jullie leren samenwerken met de ezels, terwijl jullie ook nog via een wegomschrijving de juiste route moeten zoeken.

Deze wandeling duurt ongeveer 2u, stevige schoenen zijn een noodzaak

Tarief :  60 euro met 1 ezel, 90 euro met 2 ezels, begeleiding inbegrepen. Voor het opmaken van een factuur vragen we een administratieve tussenkomst van 5 euro.

 

3.. De Fascinerende Ezel-Spiegel (voor teams tot max 10 personen).
Deze activiteit gaat door op onze Ezelpad-boerderij in Poperinge.

We gaan op zoek naar het spiegelende gedrag van ezels. Uw team gaat de uitdaging aan om de "werkweide" van de Reuzenezels te betreden en opdrachten uit te voeren. De ezels worden uw partners, of net niet...ze spiegelen en tonen wat uw team werkelijk uitstraalt. Leer uzelf kennen alsook uw plaats in het team...en we sluiten af met een Natuurcoachingoefening.

We geven feedback op de uitgevoerde opdrachten met respect voor ieders eigenheid.

Deze activiteit duurt max 3u, pauze met drank voorzien, ook hier zijn stevige schoenen aan te raden.

Tarief : 20 euro/persoon, drank inbegrepen.  Voor het opmaken van een factuur vragen we een administratieve tussenkomst van 5 euro.

 

4. Natuurcoaching voor teams (max 12 pers) NIEUW IN ONS AANBOD.

We spreken af bij een natuurgebied naar keuze (regio West-Vlaanderen). Na een korte introductie over het hoe en wat van Natuurcoaching trekken we het natuurgebied in. Onderweg doen we allerlei oefeningen met de natuurelementen. We ronden af met een kleine nabespreking.

Voor teams die een beetje meer diepgang willen, of in een impasse zitten, of voor grote veranderingen staan, ...of voor teams die hun eigen functioneren even onder de loep willen nemen.

Gezien we buiten werken, vragen we dat iedereen aangepaste buitenkledij meebrengt alsook goeie stapschoenen.

Tarief : op aanvraag, afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen locatie. Voor het opmaken van een factuur vragen we een administratieve tussenkomst van 5 euro.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 
teambuilding met ezels
werken met teams en ezels