Teambuilding met ezels op een rustige natuurlocatie

"TEAMBUILDING MET EZELS OP EEN RUSTIGE NATUURLOCATIE" 

Teambuilding hoeft niet altijd een wild avontuur te zijn, soms heeft de groep eerder nood aan een activiteit waar er connectie is op een zachtere manier. Wij kiezen er voor om kleinschalig te werken.

Sommige modules zijn te combineren, in de buurt zijn er eetgelegenheden of picknick/broodjeslunch op de boerderij is mogelijk, vraag gerust meer informatie.

We sommen even op wat ons aanbod is :

     

Module 1.  Interactief Boerderijbezoek 

We geven wat uitleg over onze ezels en hun eigenaardigheden. Daarna gaat uw groep zelf aan de slag : hooi verzamelen, ezels voederen, borstelen, knuffelen,...Een ontspannende activiteit dat we afsluiten met een drankje. Deze activiteit duurt 1,5u.

Tarief : 9€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 50€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 2. Interactief Boerderijbezoek met demonstratie smeden 
De activiteit zoals hierboven omschreven met aansluitend een demonstratie smeden door Marc Decorte. U kunt zien hoe hij zijn unieke smeedijzeren klaprozen "tot leven hamert". Voor deze activiteit mag u rekenen op 2,5u.

Tarief : 12€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 100€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 3.  Onze kudde ezels leren begrijpen adhv de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water uit de Chinese Geneeskunde en hoe kunnen we dit toepassen in onze eigen omgeving of werkveld. Een eye opener...

We geven jullie een theoretische onderbouw van de 5 elementen en hoe ze verweven zijn met elkaar, met onze organen en met onze levensfase.

Daarna gaan we een oefening doen met de ezels en nemen jullie een tool mee dat zal nazinderen.

Deze activiteit duurt ongeveer 2u. Ook hier zijn stevige/gesloten schoenen en buitenkledij aan te raden.

Tarief : 12€/pers, handleiding en drankje inbegrepen.

Module 4. Drumcirkel (max 12 pers)
Het samen drummen in een cirkel al dan niet rond het vuur is van oudsher een manier om te verbinden, te aarden, los te trillen, te helen,...

We geven uitleg over het gebruik van de drums, we vertellen over de specifieke spirit van elke drum. Dan beginnen we samen te trommelen en zoeken als groep naar eenheid en verbinding. Wie de energie voelt stromen en wilt zingen, dansen,...alles is goed. Het samen drummen is een moment uit je hoofd stappen, de energie van Moeder Aarde voelen stromen,...

We hebben een 7-tal drums ter beschikking, een kleine tongue drum, 2 djembés en enkele ratels. Eigen drum meebrengen mag zeker. 

Deze activiteit duurt ongeveer 2u, we sluiten af met een drankje. Kan enkel aangevraagd worden op weekdagen. Het is ook mogelijk om een drumcirkel te boeken op een locatie naar keuze voor uw groep.

Tarief is gebaseerd op een bewuste vrije bijdrage vanaf 50€ + afrekening van de genuttigde dranken...als steun voor het verder uitbouwen van het Ezelpad.

Onze locatie kan ook gehuurd worden zonder de ezelactiviteiten. Neem gerust contact op via ezelpad@gmail.com